Fotografering

Selvom billeder ikke nødvendigvis siger mere end 1000 ord, så er gode billeder en uvurderlig faktor i din eller din virksomheds profilering. Hvis du har brug for professionel fotografering til dig eller din virksomhed, så hjælper vi dig til gode billeder, der sender de rette signaler. Og som de, vi har fotograferet, plejer at sige: “Det gør ikke spor ondt!”

Vi tilbyder god og billig fotografering til mange formål både til privat og erhverv. Det er klart, at Bukephalos Media er et markedsføringsbureau, og vi ved, at gode billeder har en enorm positiv effekt på markedsføringens afkast. Men det betyder også, at vores fotografering primært henvender sig til et markedsføringsformål. Har du imidlertid brug for os til en anden fotograferingsopgave, så tøv ikke med at kontakte os, men forvent ikke, at vi har et stort erfaringsgrundlag med fx bryllupsfotografering.

Fotografering til mange formål

Vi er vant til at arbejde med billeder på mange forskellige platforme: hjemmesider, annoncer, sociale medier, visitkort, produktbilleder til webshops og mange andre. Derfor ved vi også, hvilke billeder der virker på de forskellige platforme, og det er din garanti for, at du får en værdifuld fotosession, der hænger sammen med resten af din digitale profil. Og at billedformatet passer til dit behov.

Hvad enten du skal bruge profilbilleder af dine medarbejdere, før/efter-billeder af virksomhedens projekter, skarpe billeder af dine produkter eller noget helt fjerde, så er vi klar med en professionel løsning og et godt tilbud til dig!

God fotografering handler ikke kun om udstyr

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi har det rette fotoudstyr og de bedste redigeringsprogrammer. Pointen er snarere, at vores fotograferingsfilosofi går på, at vi gerne vil tage så naturlige billeder som muligt. De skal være professionelle, skarpe og sende de rigtige signaler. De skal ikke være uærlige, redigeret til uigenkendelighed og upersonlige.

Derfor vil du opleve, at vi går højt op i, at billederne kommer så tæt på slutresultatet som muligt, allerede når de bliver taget. Derfor handler god fotografering om mere end bare udstyr: Det kræver forståelse for lysindfald, vinkler og budskaber at tage gode billeder – og det kan udstyr ikke nødvendigvis hjælpe med.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med god og ærlig fotografering, der giver billedmateriale, som virker? Så kontakt os med det samme for en uforpligtende samtale og et uforpligtende tilbud. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med, at du kan få udgivet billederne de steder, du ønsker.