Bukephalos; hvad og hvorfor?

Bukephalos var navnet på Alexander den Stores trofaste krigshest, og der er et væld af grunde til, at vi netop valgte det navn. Grundlæggende handler det om, at navnet bærer på en lang række værdier, som er af stor betydning for vores virksomhed. I flæng kan nævnes viljestyrke, troværdighed, loyalitet, ukuelighed, tillid, pålidelighed – og listen kunne blive ved. Pointen er, at vi gerne vil aspirere til at have et unikt og langvarigt forhold til vores kunder, som Alexander og Bukephalos havde til hinanden. Derfor vil vi også gerne kalde vores kunder for vores samarbejdspartnere, og vi vil gerne være arbejdshesten, der trækker det tunge læs.

Makkerparret mellem Alexander og Bukephalos var ikke nødvendigvis det mest naturlige partnerskab. Det samme gør sig gældende hos os i Bukephalos Media, hvor vi kommer fra vidt forskellige baggrunde. Vi fandt imidlertid hurtigt fælles grund og fandt, at vi kunne kombinere vores kompetencer til at skabe en unik service. En service og et produkt, der tager udgangspunkt i, at vores samarbejdspartnere er vores vigtigste anliggender.

 

  • Vil du vide mere om historien om Alexander den Store og Bukephalos?
    – Så tjek vores Facebook-side, hvor vi har haft udgivet en serie om makkerparret i 8 afsnit.
  • Vil du læse mere om, hvordan en maskinmester og en litterat blev virksomhedspartnere?
    – Så læs artiklen “Maskinmesteren og humanisten” udgivet af Nordfyns Erhverv og Turisme.
  • Vil du læse en anden vinkel på vores opstart og valg af virksomhedsnavn (og vores saltprojekt)?
    – Så læs avisartiklen om os i Fyens Stiftstidende (kræver medlemskab – kan findes på vores Facebook-side).

Personerne bag Bukephalos Media

Alexander Overgaard Rasmussen

Alexander Overgaard Rasmussen

Partner

+45 71 99 86 88

aor@bukephalos.dk

*taste taste taste*

*slette slette slette*

*spontan dagdrømmeri: *

*TASTE TASTE TASTE*

Selvom man er hardcore humanist med en kandidatgrad i litteraturvidenskab (ja, den er god nok!), så kan man sagtens være selvstændig erhvervsdrivende, være forelsket i renters rente og alligevel have skrevet et 80+ sider langt speciale om kapitalismekritik.

Det er ingen hemmelig – og det kommer nok heller ikke som nogen stor overraskelse – at det var mig, der foreslog Jacob vores virksomhedsnavn “Bukephalos”. Du må tage for gode varer, at jeg normalt virkelig ikke er specielt selvoptaget. Kun i dette ene øjeblik af svaghed. Men hvis du ringer til os, så vil du hurtigt opdage, at det jeg er mest optaget af, det er vores kunders interesser. Og hvis du kontakter os, vil du ikke kunne undgå at mærke det, da jeg primært tager mig af vores eksterne kommunikation.

Jacob Juul Petersen

Jacob Juul Petersen

Partner

+45 71 99 86 89

jjp@bukephalos.dk

*klink klink klonk*

*undrende gutterale lyde fra maskinrummet*

*klonk klonk – kliiink!*

*veltilfreds* “Aha!”

Jacob er uddannet maskinmester, styrmand og elinstallatør. Desuden er han vældig skarp bag kameralinsen. Det er Jacob, der løser de maskinelle udfordringer, hvad enten det er i motorummet på en hjemmeside eller en webshop… eller et stort industriskib. Du vil ofte høre Jacob sige: “Don’t fix it if it ain’t broken!” I virkeligheden kan han dog ikke slippe et projekt, før det fungerer 100%.

Derfor er det måske heller ikke så forbavsende, at det ikke er Jacob, der er ansvarlig for kommunikationen i Bukephalos Media. Men fortvivl ej: Jacob er både et veltalende og velskrivende menneske, der virkelig forstår sig på online markedsføring, hastighedsoptimering, fotografering og meget mere, så kontakt ham trygt. Du kan også med fordel følge Jacob på de sociale medier, hvor der er garanti for ikke at blive spammet med indhold.