Historie

Bukephalos: Hvad og hvorfor?

Tilbage i antikken var Bukephalos navnet på Alexander den Stores krigshest. Og Alexander var kongen af Makedonien, der på rekordtid formåede at erobre op mod halvdelen af den daværende kendte verden – altid båret frem af Bukephalos. Relationen mellem Alexander og Bukephalos var ukuelig, loyal, troværdig, pålidelig, viljestærk og tillidsfuld. En relation, der ledte til Alexanders prominente plads i verdenshistorien.

I relationen mellem de to så vi en udbytterig samarbejdsform: Den ene part, der havde det ambitiøse mål; den anden part, der kunne bane vejen til målet. Derfor hedder vi Bukephalos Media. Vi er for dig og din virksomhed, hvad Bukephalos var for Alexander: Du har det ambitiøse mål; vi har de digitale kompetencer, der bringer dig til dit mål. Vi er din hårdtarbejdende og pålidelige samarbejdspartner. Og vi er din langvarige relation, for vi ved, at der skal vindes mange kampe før, vi i samarbejde kan få din endelige sejr.

Med hvad og hvorfor på plads er det sidste tilbagevendende spørgsmål oftest: Hvordan? Hvordan udtaler man Bukephalos? Og hvordan staver man til det? Vi ved, at navnet kan være umedgørligt. Derfor betyder det ikke noget for os, hvordan du vælger at udtale det. Hvis du vil høre, hvordan vi udtaler det, så klik på den (semi)fonetiske grafik. Det betyder heller ikke noget, om du staver det med ”ph” eller ”f” – både vores hjemmeside og mailsystem reagerer på Bukefalos.dk.

Teamet

Makkerparret mellem Alexander og Bukephalos var ikke nødvendigvis det mest naturlige partnerskab. Det samme gør sig gældende hos os i Bukephalos Media, hvor vi kommer fra vidt forskellige baggrunde. Kombinationen af disse baggrunde og komptencer er din store fordel! Det betyder, at vi kan skabe en unik service, hvor vi kan planlægge og eksekvere alt markedsføringsarbejdet – fra systemopsætning til tekstforfatning til grafisk arbejde. En service, hvor vores samarbejdspartnere altid er vores vigtigste anliggende.

Læs mere om Bukephalos Medias opstart tilbage i 2017 i Fyens Stiftstidendes artikel (kræver medlemskab). (Du kan se artiklen uden medlemskab her.)

Alexander Overgaard

Cand.mag.

Partner, taktisk ansvarlig

Jacob Petersen

PgDip

Partner, teknisk ansvarlig

Ambitiøs

“Without ambition one starts nothing. Without work one finishes nothing. The prize will not be sent to you. You have to win it.”

– Emerson

Procesorienteret

“The secret of getting ahead is getting started.”

– Mark Twain

Samarbejde

“Remember upon the conduct of each depends the fate of all.”

– Alexander den Store

Stærke medlemmer af