Hjemmesider

En hjemmeside er ofte grundpillen i den digitale profil. Det er her, at de vigtigste informationer om dig og virksomheden findes. Det er her, der bliver skabt salg til nye kunder. Og det er her, at en stor del af den faste kommunikation til omverdenen kommer fra. Derfor er det alfa og omega at have en god hjemmeside. Den skal være indbydende, hurtig, sende de rigtige budskaber og ikke mindst skabe en kontaktflade mellem dig og dine potentielle kunder. Og der er strengere krav end nogensinde før til hjemmesider. I en tid, hvor alle er vant til at være online og surfe på nettet, dur det ikke, hvis hjemmesiden er langsom, har en uoverskuelig struktur eller et design, der skræmmer målgruppen.

Selvom der er mange krav til en moderne hjemmeside, så behøver det hverken være en dyr eller kompliceret proces. Hos Bukephalos Media har vi stor erfaring med at tage et hjemmesideprojekt fra start til slut. Uanset, om du har brug for en helt ny hjemmeside, eller det er en gammel hjemmeside, der skal relanceres. Vi laver kun hjemmesider med WordPress som CMS (Content Management System). Derfor tør vi godt kalde os WordPress-eksperter: Vi har udviklet et hav af forskellige hjemmesideprojekter med WordPress, og det er bl.a. også det system, vi bruger til at udvikle webshops.

WordPress-hjemmesider

WordPress er et af de mest kendte og brugte hjemmesidesystemer. Og det har mange gode fordele for dig at vælge en hjemmeside bygget med WordPress! En WordPress hjemmeside sikrer dig, at du altid kan få support og opdateringer. Det betyder bl.a., at du ikke er bundet til ét bestemt bureau, hvor kun de kender systemet. WordPress giver dig frihed, og mulighederne med en WordPress-hjemmeside er mange. Vi har endnu ikke stødt på et projekt, som vi ikke med fordel kunne udvikle ved hjælp af WordPress.

Når du vælger, at dit website skal bygges med et af de mest udbredte systemer, så giver det dig også fordele som nemt videresalg af hjemmesiden. Dette faktum gør, at det bliver endnu mere favorabelt at se sin hjemmeside som en investering. En investering i din eller din virksomheds digitale profil, der skaber bedre tal på bundlinjen. Men også en investering, der holder en god værdi, hvis dagen kommer, hvor du har brug for at sælge den.

Testmiljø, klare aftaler og tilfredshed

Når vi udvikler hjemmesider hos Bukephalos Media, så laver vi dem altid på et testmiljø, som kunden har adgang til. Det er din garanti for, at hjemmesiden bliver nøjagtig, som du ønsker den. Det betyder også, at du undgår at få sendt en hjemmeside i luften, som enten ikke er færdig, eller som du ikke er tilfreds med. Vi mener, at det skal være nemt at få en ny og god hjemmeside. Og det kræver klare aftaler! Derfor har vi valgt at udvikle hjemmesider på denne måde.

Du ved præcist, hvad du får, inden projektet går igang. Undervejs i processen har du mulighed for at følge med og komme med feedback. Først, når du er fuldstændig tilfreds, sender vi din nye hjemmeside i luften. Vi klarer hele processen, og vi ved, hvad der skal til for at få en succesfuld hjemmeside. Kontakt os med det samme, hvis du skal bruge en ny og god hjemmeside, uden at det skal være kompliceret eller utilfredsstillende.