Online markedsføring

Online markedsføring rummer et væld af aspekter, platforme og muligheder. Der er så mange metoder at markedsføre sig på de digitale medier på, at det kan være svært at vide, hvor og hvordan der skal gøres en indsats. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om der skal gøres en indsats i forhold til online markedsføring? Det korte svar: Ja! Hvis du og din virksomhed ønsker vækst, flere salg, større kundegrundlag, fremtidssikring og/eller konsolidering, så kan markedsføring på de rette digitale platforme være en effektiv måde at nå målet på. Effektivt, fordi online markedsføring giver dig mulighed for at nå den helt rette målgruppe med det helt rette budskab inden for et helt fastlagt budget.

I og med der er så mange muligheder, når det gælder markedsføring på internettet, så er det heller ikke muligt at opsætte én fast skabelon for, hvordan din virksomhed skal profilere sig. Derfor starter vi hos Bukephalos Media altid med at forstå din virksomhed og dens behov. Først her bliver det muligt at vurdere, hvad der kan give mest mening og profit for din virksomhed: Google AdWords? Facebook-annoncering? Email-markedsføring? Affilliate marketing? Content marketing? Etc. I sidste ende vil det med stor sandsynlighed vise sig at være en kombination af flere af dem, som i deres sammenspil giver det største afkast.

Ærlig online markedsføring

(Næsten) uanset, hvor god en markedsføringsstrategi du har, så bliver din markedsføring ikke profitabel, hvis ikke du har godt og relevant indhold. Det er også nødvendigt at have styr på alle de fundamentale – og måske mere ”kedelige” – ting. Det vil sige: Gode produkter og/eller services til de rette priser. Men det er også strengt nødvendigt at formidle sine produkter og services på en god måde. Det kan være sig en hurtig hjemmeside med velskrevne tekster og gode billeder, eller det kan være sig gode anmeldelser og god kundeservice.

Derfor mener vi, at vi laver ærlig online markedsføring. Det gør vi, fordi vi aldrig begynder at tilråde dig og din virksomhed den helt store markedsføringsplan før, der er helt styr på fundamentale aspekter af den digitale profil. Så mener vi i stedet, at man bør starte med at bruge kræfterne dér.

Skal vi tage et kig på din digitale profil og få den markedsført til den helt rette målgruppe, der hvor det er mest effektivt? Så ring eller skriv til os for et uforpligtende møde og tilbud.