Referencer

Vores kunder er vores samarbejdspartnere!

Her finder du et udpluk af nogle af dem, vi er glade for at have arbejdet sammen med:

Frøken Bang

Komplet udvikling af webshop med automatiseret lagerstyring og gnidningsfri shopadministration. Bestående af:

 

Mesters Maling

Komplet udvikling af helt ny webshop med bl.a. funktioner som avanceret farvevælger. Bestående af:

 

Kappendrup ApS

Udvikling af ny hjemmeside med fokus på design, der afspejler virksomhedens visuelle identitet. Og med fokus på indhold af høj kvalitet. Bestående af:

 

Rude Hommelgaard

Udvikling af omkostningslav og vedligeholdelsesfri hjemmeside til tømrerfirma. Design, der repræsenterer firmaet og med indhold, der afspejler firmaets håndværk. Bestående af:

 

Nordsyn

Udvikling af hjemmeside med personliggjort design gennem fotografering og tekstforfatning. Og med bl.a. nem administration af åbningstider. Bestående af:

 

Nordfyns Farvecenter

Udvikling af udvidet informationsside, der bl.a. skal fremvise, hvilke produkter butikken fører. Bestående af:

 

Malermester BTH

Udvikling af hjemmeside med en-sides-format, der bl.a. skal fremvise, hvilke services virksomheden udfører. Bestående af:

 

NordFynBo

Vi har hjulpet med NordFynBos digitale profil på Facebook: Vi har skrevet værdiskabende opslag (med automatisk udgivelse) til Facebook-sidens følgere. Vi har taget flotte billeder; og vi har opsat en branding-kampagne på Facebook. Tiltag, der tilsammen har styrket den sociale profil – og skaffet flere kunder.

Luxafor

Luxafor har et unikt produkt, der hjælper med at gøre kontormiljøet mere effektivt. Vi hjalp med at styrke deres digitale profil på Facebook, hvor vi har skrevet en lang række oplysende og værdiskabende opslag. Disse er opsat til automatisk udgivelse for minimal arbejdsindsats for Luxafor, der undgår at skulle huske på udgivelser.

Nordkorea360

Produktion af en række videoer til promovering, hvor vi har stået for manus, filmning, redigering. Videoserien består af en lang video på 10 minutter samt 3 korte teasere på 30-60 sekunder. Se den lange video, “En dag som foredragsholder”, her. Efterfølgende vil du se de 3 korte film i dit Facebook-feed.

Marianne Lindberg

Opsætning af WordPress hjemmeside med filtrérbart galleri og multisprog. 

RT Rude ApS

Udvikling af visitkorthjemmeside samt printet materiale.

Bellinge Maler

Opsætning af udvidet visitkorthjemmeside med galleri. 

Skal vi også arbejde sammen?

Kontakt os med det samme, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.