Webshops

Vi elsker webshops. Og vi elsker e-handel! Det gør vi, fordi det hele er datadrevet, hvor vi får rig mulighed for at kigge på selv de mindste detaljer og måle den umiddelbare værdi af dem. Vi ved hos Bukephalos Media også godt, at det ikke bare er nok at have en god webshop med gode produkter til gode priser. I sidste ende handler det om at få besøgende ind på shoppen, og det skal gerne være besøgende, der er klar til at handle. Derfor skal du vælge os til at udvikle din webshop. Vi ved, at successen ikke består i blot at have en webshop, men i at have en webshop, der tjener penge.

Vi udvikler webshops med WordPress og WooCommerce som CMS (Content Management System). Det er systemer med uendelige muligheder, men som samtidig er brugervenligt at bruge, selv hvis man ingen tidligere erfaring har med hjemmesidestyring. Her taler statistikken nærmest for sig selv: Over 40% af alle webshops i hele verden bruger WooCommerce som shopsystem (kilde, vælg “The Entire Internet”). Og vi giver selvfølgelig altid en grundig indføring i systemet, så du med det samme kan føle dig hjemme i din online butik.

WooCommerce webshop

WooCommerce webshops kan både bruges til butikker med få produkter, der skal vises frem på en eksklusiv og fængende måde, men det kan også bruges til store shops, der har brug for automatisk lagerstyring, bogføring etc. Uanset, hvad dit behov for en webshop er, så står vi klar til at løfte opgaven på bedste vis. Det behøver ikke være teknisk krævende at være webshop-ejer, der handler bare om en solid opsætning, der tager hensyn til dine behov og kernekompetencer.

En anden fordel ved en WooCommerce webshop er, at det ikke kun er en investering i at få flere kunder til at købe dine produkter. Selve webshoppen er også en investering i sig selv. Med en god webshop, der er bygget med WordPress/WooCommerce, så har webshoppen i sig selv en god salgsværdi, fordi den er udviklet i et system, som er så udbredt og tilgængeligt. Det betyder bl.a. også, at du har nemt ved at finde udviklere, personale eller supportere, der er vant til at arbejde med systemet. Vælg en WooCommerce webshop fra Bukephalos Media, hvis du ønsker frihed og succes!

Skal vi tage en snak om dit webshop-projekt? Kontakt os til en uforpligtende samtale, hvor vi altid giver ærlig sparring. Et tilbud på en webshop fra os er selvfølgelig også helt uforpligtende.