Tekstforfatning

Gode tekster virker. Så simpelt kan det siges! Tekstforfatning som håndværk er dog ingen simpel disciplin. Det er det ikke, fordi god tekstforfatning og godt indhold handler om mere end blot at kunne skrive fejlfrit og slå de rigtige kommaer. Det handler om at henvende sig til den rette målgruppe med de rette budskaber og få dem til at lave den handling, der skaber værdi for din virksomhed. Her kan en erfaren tekstforfatter gøre underværker!

Professionel tekstforfatning handler om at få din virksomhed til at sende de rigtige signaler, skabe behov og i sidste ende drive flere konverteringer. Der kan imidlertid også være flere vigtige fordele ved vedkommende tekstforfatning. Én af fordelene kan bestå af, at du får en ny kreativ vinkel på din virksomhed, som du også kan få glæde af i hverdagen – fx i situationer, hvor du beskriver virksomhedens services mundtligt. En fordel, der skaber sammenhæng mellem din mundtlige og skriftlige præsentation af virksomheden, hvor begge elementer på sin vis vil pege tilbage på hinanden. En anden væsentlig fordel ved gode tekster på bl.a. din hjemmeside er deres positive effekt i forhold til søgemaskineoptimering.

SEO-tekster…

… er et fy-ord hos Bukephalos Media. Og hvorfor nu det? SEO-tekster har ofte været forbundet med indhold, der tenderede spam. Indhold, der blev udgivet i massevis uden at skabe nogen reel værdi for tekstens læsere, men kun havde til formål at forøge ens placeringer i søgemaskinerne. Enten som internt indhold direkte på ens side eller (oftest) som et redskab til at skabe links fra (tvivlsomme) blogs – også kendt som splogs (spam blogs). Er du på jagt efter en tekstforfatter, der skal forfatte sådanne SEO-tekster til dig, så er du endt det forkerte sted. Hos Bukephalos Media tror vi kun på tekstforfatning, der skaber værdi for læseren.

Men er vores tekster så ikke gode for fx dit websites søgeplaceringer? Jo i allerhøjeste grad! Når vi skriver hjemmesidetekster, så er de altid skrevet med SEO-venlige elementer, der kan være med til at forbedre placeringer på primære såvel som alternative søgeord. Pointen er imidlertid, at vi altid skriver med læseren for øje. Det betyder fx, at vi ikke fylder teksterne med nøgleord, der bryder det naturlige læseflow eller laver mærkværdige(/fejlagtige) krumspring for at flette et søgeord ind, hvor det ikke giver mening. I stedet skriver vi læsbare tekster, der skaber værdi for dine læsere og i sidste ende er værdiskabende for din virksomhed.

Tekstforfatter med mange års erfaring

Efter mange års erfaring med tekstforfatning har vi skrevet om enormt mange forskellige brancher. Og vi kan helt sikkert også skrive professionelt om din! Vi laver selv research om det emne, du har brug for, at vi skal skrive om. Derudover er dialog med dig og din virksomhed med til at opkvalificere vores viden om emnet, som giver dig et unikt tekstresultat. Selvom vi har skrevet tekster professionelt i mange år, så er vi stadig meget ydmyge omkring vores tekstforfatning. Det bl.a. betyder, at der altid er efterfølgende revidering af vores tekster, hvis du efter at have læst udkastet mener, at teksten måske skal drejes over i en lidt anden retning.

Kontakt os med det samme, hvis du vil have vores hjælp til professionelle og velskrevne tekster. Vi har erfaring med mange forskellige medier og ved, hvad der virker hvor. Vi ved fx godt, at du selvfølgelig skal bruge sidetitler og metabeskrivelser, når du er på jagt efter en tekstforfatter til din hjemmeside.